Film i video spotovi

Film i video? Da, to je moja druga strast poslije glazbe. Budući sam napravio (platio) više od 20 spotova što sa Flare, tako i s Adastrom te u većini slučajeva svi su ti spotovi imali viziju i ideju moje mašte, odlučio sam režiju, kameru i montažu primiti u svoje ruke. Osposobio i prilagodio sam vlastiti audio studio u video, tako da sad imam mogućnosti montirati i spotove. Nabavio sam kameru, nekoliko objektiva i stalaka. Završio sam tečaj za režiju, rasvjetu, kameru i montažu u Kino klubu Zagreb te se bacio na posao. Sve je počelo s montažom spota za pjesmu “Znam da si tu” koju pjevam s Helenom Bastić (The Bastardz). Spot pogledaj ovdje: 

Nedavno sam upoznao producenta Branimira Mihaljevića koji mi je pružio priliku da montiram spot Zlatku Pejakoviću. Spot pogledaj ovdje: 

Nakon Zlatka pružila mi se prilika da napravim spot za pjesmu “Sunce poslije kiše” dueta Kristijana Rahimovskog i Shorty-ja. Ovdje sam bio u ulozi, režisera, kamermana i montažera. Spot izlazi krajem kolovoza.

Upravo smo u pripremi snimanja novog spota Adastre za pjesmu “Nepozvani gost” s kolegom Petrom Starčevićem iz Kino kluba Zagreb. Trenutno smo u potrazi za amaterima glumcima i glumačkim skupinama koje bi angažirali u spotu. Trebamo 20 glumica/glumaca što muških i ženskih, ako znaš nekog ili jesi glumica/glumac, javi se na adastra@adastra.com.hr. Uvijet: stariji od 18, poželjno da si iz Zagreba zbog lokacije, poželjno glumačko iskustvo. Poslati 4 fotografije. Snimanje je od 17. do 20.8.2015., večernji sati. Honorara nema, ali je slava zajamčena.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s